Title of a News Article

Bir sezonda 3 takım değiştirdi...

Bir sezonda 3 takım değiştirdi...
banner206

Birçok kez Şanlıurfaspor'un hocalığını yapan teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç, bir sezon içerisinde 3 takım değiştirdi.

2022-2023 sezonu başında yeniden Şanlıurfaspor'un başına getirilen tecrübeli teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç, ligin ilk yarısı bitmeden sarı yeşilli ekipten ayrıldı. Kısa bir süre sonra 1. lig ekiplerinden Adanaspor ile anlaşan Kılıç, üst üste aldıkları yenilgiler sonrası buradan da ayrıldı. Kılıç, son olarak yine 1. lig ekiplerinden Altaş Denizlispor ile anlaştığı öğrenildi.

Denizlispor kulübünden yapılan açıklamada, 66 yaşındaki Kılıç ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve kazandığı maçlarla iddiasını sürdüren Şanlıurfaspor'dan ayrılan teknik direktör Kemal Kılıç, Adanaspor'da bir başarı elde edememesi dikkatlerden kaçmadı. Adanaspor son maçlarda kaybettiği puanlarla düşme potasına doğru gidiyor. Adanaspor'dan ayrılan Kılıç şimdide Denizlispor'un başına getirildi. Denizlispor'un durumu iyi değil. Takımın başına getirilen Kılıç'ın düşme potasında yer alan yeşil siyahlı takıma nasıl bir katkı sunacağı merakla bekleniyor.

Temsilcimiz Şanlıurfaspor ise sezon başından bu yana sergilediği performans ile şampiyonluk mücadelesini sürdürüyor.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2023, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195