Title of a News Article

Bu kez yüzleri güldüremediler!

Bu kez yüzleri güldüremediler!
banner206

Bölgesel Amatör Ligi’nde Şanlıurfa’yı temsil eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, Siverek Belediyespor ve Viranşehir Belediyespor takımları ligin 5’inci haftasında beklenen sonuçları alamadı.

Bölgesel Amatör Ligi 3. Bölge 1. Grup’ta mücadele eden Şanlıurfa ekipleri, bu hafta aldıkları sonuçlarla taraftarlarını derinden üzdü. Siverek Belediyespor ve Viranşehir Belediyespor kaybederken, Büyükşehir Belediyespor ise 10 kişi kalan rakibini yenemedi.

SİVEREK BELEDİYESPOR EVİNDE KAYBETTİ

Haftaya lider giren Siverek Belediyespor, sahasında Malatya İdmanyurdu ile karşılaştı. Şanlıurfa temsilcisi, Malatya ekibine 2-0 kaybetti. Malatya’ya galibiyeti getiren golleri 17. Dakikada Gökay Yiğit ve Devran Çamurdaş kaydetti.

BÜYÜKŞEHİR 10 KİŞİ KALAN RAKİBİNİ YENEMEDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor da sahasında İmamağaspor ile karşı karşıya geldi. Turuncu-Beyazlı ekip, 45. Dakikada Mehmet Burak Diş’in kırmızı kart görmesinden dolayı 10 kişi kalan rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Büyükşehir Belediyespor, 63. Dakikada İbrahim Ülüm’ün kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Misafir takım ise, bu gole 82. Dakikada Kıvanç Sarızeybek ile cevap vererek, skora dengeyi getirdi ve maç 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

BESNİ’DEN VİRANŞEHİR’E TEK KURŞUN

 Şanlıurfa’yı temsil eden bir diğer takım olan Viranşehir Belediyespor ise deplasmanda Besni Akınspor ile kozlarını paylaştı. Adıyaman’da oynanan karşılaşmada bir varlık gösteremeyen Viranşehir, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Adıyaman ekibine galibiyeti getiren golünü Mahmut Terezici kaydetti.

BU SONUÇLARIN ARDINDAN OLUŞAN PUAN DURUMU…

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195