Title of a News Article

Büyükhatipoğlu’nu sevindiren ziyaret!

 Büyükhatipoğlu’nu sevindiren ziyaret!
banner206

Şanlıurfasporlu futbolcular ile yönetim kurulu üyeleri, ŞUTSKİ Genel Müdürlüğü görevine atanan Uğur Büyükhatipoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

30 Mart seçimleri sonrasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Celalettin Güvenç tarafından Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İşleri’ne (ŞUSKİ) Genel Müdür olarak atanan Uğur Büyükhatpoğlu’na tebrik ziyaretleri sürüyor. Şanlıurfaspor Sportif İşler Sorumlusu Maruf Güneş, Kulüp İdare Amiri Vedat Bucak, Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, Kulüp Müdürü Yılmaz Mızrak ve bazı futbolcular da Büyükhatipoğlu’nu ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dediler. Büyükhatpoğlu, Şanlıurfaspor kulübü yönetim kurulu üyeleri teknik heyet ve futbolculara teşekkür ederken, son haftalarda alınan sonuçların kendilerini mutlu ettiğini vurguladı.

Aynı zamanda Şanlıurfaspor kulübü başkan vekili de olan Büyükhatipoğlu, Şanlıurfaspor’a her anlamda destek olduklarını ve desteklerinin de devam edeceğini ifade etti.

Ziyaretin ardından Şanlıurfaspor kafilesini ŞUSKİ binası önüne kadar uğurlayan Büyükhatipoğlu futbolcular ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2014, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195