Title of a News Article

Cihat Hoca neden çekiniyor?

Cihat Hoca neden çekiniyor?
banner206

 Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başlayacaklarını belirterek, bu sene kendilerini çok zorlu bir maratonun beklediğini söyledi.

Yeni sezon için Bolu’da kampa giren Şanlıurfaspor, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.  Birinci etap kampını Karacasu Beldesi’nde bulunan bir otelde yapan Sarı-Yeşilliler, Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde sürdürülen çalışmalar 25 Temmuz’a kadar devam edecek.

Teknik Direktör Cihat Arslan, kamp ile ilgili yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına 26 futbolcu ile katıldıklarını belirterek, “Çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Belirlediğimiz hedef doğrultusunda sürdürdüğümüz çalışmalar, 12 gün sürecek. Daha sonra İstanbul’da Süper Lig ekibi Kasımpaşa ile hazırlık maçı yapacağız. ” dedi.

Urfa’da hava sıcaklığının yüksek olmasından dolayı Bolu’da kamp yaptıklarına dikkat çeken Arslan, ikinci etap çalışmasına da Düzce’de bulunan Topuk Yaylası'nda başlayacaklarını dile getirdi.

Arslan, transfer çalışmalarının devam ettiğini de belirterek, "Genç gördüğümüz ve değerlendirdiğimiz oyuncularımız var. Transfer çalışmaları istediğimiz şekilde gidiyor" diye ifade etti.

Ligin geçen yıla göre daha çetin geçeceğini belirten Arslan, "Geçen sezonda da vardı 5-6 favori takım. Bir tanesi bizdik. Ankaraspor, geçen yıl Süper Lig'e çıkamadı, çok iyi transferler yaptı. Kayseri ve Antalyaspor'un çok iyi karosu var. Elazığspor, mevcudu korumasa da elinde bir takımı var. Yatırım yapan biz varız. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bu sene ekstra yatırım yapıyor. Bu sene çok zorlu bir maraton bekliyor. Ama lig he rne kadar zor olursa olsun bizim hedefimiz Süper Lig olacak" şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2014, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142