Title of a News Article

Cumhuriyet'e pedalladılar...

Cumhuriyet'e pedalladılar...
banner206


Şanlıurfa'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları devam ederken bu akşam ise bir kutlama da Şanlıurfa'lı bisiklet severlerden geldi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Urfa Bisiklet Topluluğu Spor Kulübü Derneği (URBiT) üyeleri ve bisiklet severler Cumhuriyet Bayramını coşkulu pedallarla kutladılar.
Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanlığı ve URBİT'in düzenlediği "Cumhuriyet'e Pedallıyoruz" sloganı ile bisiklet severler Urfa caddelerinde pedalladılar.
Cumhuriyet turunun startını veren Kent Konseyi Başkanı Adil Saraç her zaman gençliğin ve sporcunun yanında olduklarını söyledi.
URBİT Başkanı Mehmet Aslan ise, " Bugün Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanlığı ve Urfa Bisiklet Topluluğu Spor Kulübü Derneğimiz paydaşlığında Cumhuriyetimizin 97.yılını kutlamak adına "cumhuriyete pedallıyoruz" sloganıyla şehir turu düzenledik. Bu anlamlı tura 100e yakın dernek üyemiz katılım sağlayarak coşkuyla cumhuriyeti kutladı. Atamızın "sporcunun zeki,çevik ve ahlaklısını severim " sözünü de yad ederek turumuzu tamamladık. Bu tura tüm desteklerini sağlayan Kent Konseyi Başkanı Adil Saraç'a, Gençlik Spor Komisyon Başkanı Murat Basyan'a teşekkürlerimizi iletiyoruz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2020, 00:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195