Title of a News Article

Delioğlu Balkan ikincisi oldu

Delioğlu Balkan ikincisi oldu
banner206

Balkan Judo Birliğinin 2022 yılı faaliyet programında yer alan Veteranlar Balkan Şampiyonası 19-20 Kasım tarihlerinde Arnavutluk’un başkenti Tiran’da yapıldı. 

Şampiyona’da Şanlıurfa’lı olan Judo Federasyonu’nun Teknik Kurul Üyesi ve aynı zamanda Judo İl Temsilcisi olan Mücahid Delioğlu’da Türk Milli takımının kadrosunda yer alıyordu. Müsabakalarda M1 73 kilo da Türkiye’yi temsil eden Delioğlu Balkan İkincisi olarak, Türkiye’ye gümüş madalya kazandırdı. 

Şampiyona sonunda bir açıklama yapan Mücahid Delioğlu; “Öncelikle bana ülkemizi temsil etme fırsatını veren Judo Federasyonu Başkanımız Sn. Sezer Huysuz’a çok teşekkür ediyorum. Arnavutluk’da bayrağımızı göndere çektirdiğim anın duygusu tarif edilemez. Geçmişte uzun yıllar Şanlıurfa’yı ve Ülkemizi temsil etmiş bir kardeşiniz olarak yeni yetişen sporcularımızında heyecanlarına heyecan kattığıma inanıyorum. Ayrıca en büyük destekçim hem babam hem de hocam olan Ali İhsan Delioğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Abidin Beyazgül’e ve Balkan Judo Birliği Genel Sekreteri Deniz Şilli’ye çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2022, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195