Title of a News Article

Demirkan iddialı konuştu…

.

Demirkan iddialı konuştu…
banner206

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Demirkan, Türkiye Kupası’nda yarın oynayacakları Kırklarelispor’u yenerek gruplara kalmak istediklerini söyledi.

 

UĞUR BUDAK

Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında yarın saat 13.00'te GAP Arena Stadyumu'nda 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek. Tugay Kerimoğlu yönetiminde bu maçın hazırlıklarını tamamlayan Sarı-Yeşilliler, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Demirkan, Türkiye Kupası’nda yarın oynayacakları Kırklarelispor’u yenerek gruplara kalmak istediklerini söyledi. Takımın hazırlıklarını tamamladığını vurgulayan Demirkan, “Türkiye Kupasında önceliğimiz Kırklarelispor maçını kazanıp gruplara kalmaktır. Gruplara kaldığımız takdirde Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi büyük takımlarla karşılaşma şansı yakalayacağız. Bu nedenle Kırklarelispor’u yenekten başka bir şey düşünmüyoruz” dedi.

 

Taraftara çağrı

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Demirkan, taraftarlara çağrıda bulunarak, Kırklarelispor maçında takıma destek vermeye davet etti. Tüm maçlarda 12. Adam olarak taraftarlarının desteğine ihtiyaçları olduğunu dile getiren Demirkan, “Tüm Şanlıurfalıları yarın GAP Arena’ya davet ediyoruz. Onların desteğiyle Kırklarelispor maçını kazanmak istiyoruz” diye ifade etti.

 

“Zor bir maç olacak”

Ligin 14. Haftasında da lider Karabükspor deplasmanına konuk olacaklarını sözlerine ekleyen Demirkan, “Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle moral bulduk. Bundan sonra Tugay Kerimoğlu hocamızla birlikte başarılı sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz. Bu hafta sonu da Karabükspor’la oynayacağız. Zor zor bir maç olacak ama biz bu maça da galibiyet parolasıyla çıkacağız” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2015, 15:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halil Demir
Halil Demir - 8 yıl Önce

İnşAllah gruplara kalır Fener'le oynarız

SIRADAKİ HABER

banner195