Title of a News Article

Derbi öncesi dostluk mesajları geliyor...

Derbi öncesi dostluk mesajları geliyor...
banner206

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve geride kalan 2 haftada 4'er puan toplayan Şanlıurfaspor ve Amedspor, 10 Eylül Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Güneydoğu derbisi olarak adlandırılan çekişmeli mücadele öncesi her iki takımına taraftarlarından dostluk mesajları gelmeye devam ediyor.

Ligin en pahalı takımlarının başında gelen temsilcimiz Şanlıurfaspor, kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı komşusu Diyarbakır temsilcisi Amedspor karşısına mutlak galibiyetle çıkacak. Aynı düşünce Amedspor için geçerli. Dostluk içerisinde geçmesi beklenilen mücadelede ter dökecek olan her iki takımında tek hedefi galibiyet ve sezonu en iyi şekilde bitirip 1. lig hayaline kavuşmak.

10 Eylül Cumartesi günü 19:00'da GAP Arena Stadında karşı karşıya gelecek olan Şanlıurfaspor ve Amedspor hazırlıklarını dünden bu yana başladıklarını öğrenildi.

30 BİN KİŞİLİK STAD!

Derbi mücadelesinin oynanacağı stad kapasitesi tam 30 bin kişilik. Şanlıurfaspor taraftarlar derneği başta olmak üzere tüm Şanlıurfalıların derbi günü stadı doldurmaları gözlemleniyor. Amedsporlu taraftarlarda karşılaşmaya yoğun ilgi gösterecek ve kendilerine ayrılan bölümü dolduracakları kaydedildi.

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195