Title of a News Article

Erhan Altın, taraftardan destek istedi

.

Erhan Altın, taraftardan destek istedi
banner206
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erhan Altın, 63 Urfaspor Taraftarlar Derneğini ziyaret etti. Ligde kalan 4 maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Altın, taraftardan destek istedi.

UĞUR BUDAK
Şanlıurfaspor'da 2 hafta önce Yeni Malatyaspor yenilgisinin ardından görevinden ayrılan Tugay Kerimoğlu'nun yerine gelen Teknik Direktör Erhan Altın, Ahmet Bahçivan İş Merkezinde bulunan 63 Urfaspor Taraftarlar Derneğini ziyaret etti.Başkan Ali Çiçek ve Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay ile bir grup taraftar tarafından karşılanan Erhan Altın, kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnun kaldı. Çiğ köfte ve künefe ikram edilen Erhan Altın, "Çiğ köfteyi çok seviyorum, beni çok mutlu ettiniz" dedi.
Şanlıurfa'yı çok sevdiğini dile getiren Altın, "Ligde son 4 maçımız kaldı. Bu maçlar gerçekten zor geçecek. Çünkü oynayacağımız takımların puana ihtiyacı var. Tabiki bizim de puana ihtiyacımız var. Biz kalan 4 maçtan galibiyetle ayrılıp  ligde kalmayı arzuluyoruz" diye ifade etti.
Şanlıurfaspor'un müthiş taraftarı olduğuna da vurgu yapan Altın, "Ben Urfaspor'u ligde tutabilmek için 6 maçlığına geldim. Öncelikli hedefimiz Urfaspor'un PTT 1. Lig'de kalabilmesidir, şimdilik bunu düşünüyoruz. Ancak bundan sonra çok kritik maçlara çıkacağız. Sahamızda Karabükspor, Altınordu ve Adana Demirspor ile çok önemli maçlara çıkacağız. Bu maçlarda taraftarımızın büyük desteğine ihtiyacımız var, onların desteği ile bu maçlardan da 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.
63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek de, kendilerini ziyaret eden Erhan Altın'a teşekkür ederek, bu hafta oynanacak olan Karabükspor maçından da 3 puanla ayrılmalarını beklediklerini söyledi. Şanlıurfaspor'un bulunduğu yeri hak etmediğini vurgulayan Çiçek, "Daha önceki hocamız Tugay Kerimoğlu, gerçekten futbol hayatında önemli işlere imza atmıştı. Biz ilk geldiğinde umutluyduk ama maalasef teknik direktörlüğü halen kavrayamamış, oyunu düzgün okuyamıyordu. Bu nedenle Urfaspor şuanda küme düşmemek için mücadele ediyor, takımın başında iyi bir hoca olsaydı Play-Off'a oynardık" dedi.
Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay ise, daha önceki Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu ile düzgün iletişim kuramadıklarını dile getirerek, "Erhan Altın Hocamız iletişimi çok iyi olanbir insan. Her zaman istediğimiz şekilde görüş alışverişinde bulunuyoruz" şeklinde konuştu. 
Ziyaret toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195