Title of a News Article

Ertuğrul Sağlam'a sürpriz teklif

.

Ertuğrul Sağlam'a sürpriz teklif
banner206
 Son olarak Bursaspor'u çalıştıran teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a, PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor talip oldu. Ancak Sağlam teklifi kabul etmedi.

PTT 1. Lig'de ilk 2'ye girme mücadelesi veren Adana Demirspor'da dün sürpriz gelişme yaşandı ve teknik direktör Osman Özköylü ile yollar ayrıldı.

 

ÖZKÜYLÜ'YLE YOLLAR AYRILDI

Mavi lacivertli kulübün başkanı Sedat Sözlü, "İyi bir takımımız var ancak sahada istediğimiz sonuçları alamıyoruz, Bu takımın başını alıp gitmesi lazım. Gidemiyoruz, biz de neşter vurup çözme yoluna gideceğiz. Hocamızın kişiliğinden şüphemiz yok. Ama herhalde hocamızın mayası bizde tutmadı. Bir değişikliğin hayırlı olacağını düşünüyoruz" diyerek Özköylü'nün yerine başka bir isimle çalışmak istediklerini açıkladı.

 

SAĞLAM'A TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

Adana Demirspor yönetimi diğer taraftan vakit kaybetmeden teknik direktör arayışlarına başladı ve ilk olarak Ertuğrul Sağlam'a teklif götürdü. Son olarak Bursaspor'u çalıştıran Sağlam, şu an için çalışmayı düşünmediğini belirterek öneriyi geri çevirdi.

 

LİSTEDE YILMAZ VURAL VAR

Mavi lacivertliler bu cevap üzerine rotayı listedeki diğer isimlere çevirdi. Gündemdeki teknik direktör adayları arasında Hakan Kutlu, Bülent Korkmaz, Okan Buruk, Uğur Tütüneker ve Yılmaz Vural bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2016, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195