Title of a News Article

Eski Urfasporludan Deniz Naki’ye jest

.

Eski Urfasporludan Deniz Naki’ye jest
banner206

Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, gol düellosu şeklinde geçen maçta Amedspor'la 3-3 berabere kaldı. Amedspor'u Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçiren Urfaspor’un eski oyuncularından Şehmus Özer, golünü 12 maç ceza alan Deniz Naki'ye armağan etmek için onun formasını aldı ve protokol tribününe gönderdi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Diyarbakır'da oynanan karşılaşmada Fenerbahçe, Amedspor'la 3-3 berabere kaldı. Amedspor'u, Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçiren Şehmus, attığı golü PFDK'dan 12 maç ceza alan Deniz Naki'ye adadı.

 

ŞEHMUS, GOLDEN SONRA DENİZ NAKİ'YE JEST YAPTI

10. dakikada Amedspor'u 1-0 öne geçiren golü atan Şehmus Özer, golünü 12 maç ceza alan Deniz Naki'ye armağan etmek için onun formasını aldı ve protokol tribününe gönderdi.

 

6,5 YIL SONRA DİYARBAKIR'DA

Ev sahibi takımının cezası sebebiyle seyircisiz oynanan karşılaşmayla Fenerbahçe, Diyarbakır'da 6,5 yıl sonra maça çıktı. Sarı-lacivertliler, son olarak Diyarbakırspor'un Süper Lig'de mücadele ettiği 2009-2010 sezonunda bu şehre gitmişti. Diyarbakırspor'la 24 Ağustos 2009'da Diyarbakır Atatürk Stadı'nda karşılaşan Fenerbahçe, o maçı 3-1 kazanmıştı.

 

BEKLENMEDİK PROTESTO

Bu arada, Amed Sportif Faaliyetler oyuncuları, müsabakanın ilk düdüğünün ardından yaklaşık yarım dakika hareketsiz kaldı. Başlama vuruşunu yapan Fenerbahçeli futbolcular, bu sürede kendi sahalarında top çevirdi. Sarı-lacivertlilerin topu oyun alanının dışına atmasının ardından, Diyarbakır temsilcisinin futbolcuları taç atışını kullanarak, oyunu hareketlendirdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2016, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195