Title of a News Article

Eyyübiye'de toplu açılışlar

Eyyübiye'de toplu açılışlar
banner206

Şanlıurfa merkez ilçe Eyyübiye Belediyesine ait yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, üç yeni park, sera kent ve iki halı sahanın resmi açılışı yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Spor-Toto teşkilat başkanlığı tarafından finanse edilen Şanlıurfa'da spor tesislerinin açılışları bir bir yapılıyor.

Eyyübiyede geçtiğimiz yıl temeli atılan ve Şanlıurfa eski Milletvekili-Bakan merhum Eyüp Cenap Gülpınar adı verilen yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun ,iki halı saha sera kent ve üç parkın toplu açılış törenine çok geniş katılımlı oldu. 

Açılışa Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Kasım Gülpınar, Ahmet Akay, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.

Eyyübiyede gençlere yönelik yatırımların bu yıl da devam edeceğini ifade eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, açılış törenine katılan herkese teşekkür etti.  Hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş," nüfusu 32 ilden büyük Eyyübiye'ye yarı olimpik yüzme havuzu, ekonomi ve istihdama katkı sunacak Sera Kent, üç yeni park ve iki yeni halı saha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz "dedi  

Toplu açılış töreninde Vali Salih Ayhan, BŞB Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri Mehmet Kasım Gülpınar, Ahmet Akay, Mehmet Ali Cevheri , Ak Parti Şanlıurfa il başkanı Abdurrahman Kırıkçı birer konuşma yaptılar.

Açılışta yoğun sevgi gösterisi ile karşılanan  Ak Parti MKYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili,AB komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, burada bir konuşma yaptı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un Kadirşinaslığını gösterdiğini ifade eden Gülpınar "bugün Açılışı yapılan havuza merhum babamın isminin verilmesinden büyük onur duyuyorum, bu vesileyle merhum Şanlıurfa eski Milletvekilimiz Mustafa Kuş'u da rahmetle anıyorum. Eyyübiyede yapılan her türlü yatırım ve hizmeti yakından takip ediyoruz. Başkan Mehmet Kuş ve ekibini kutlarım'dedi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ise , göreve başladı iki aylık görev süresi içerisinde birden fazla açılış yaptığını ifade ederek, Eyyübiyede yapılanları bugün yakından gördüm. Yeni tesislerin de temelleri atılacakmış, gelişen Şanlıurfa'da Eyyübiye en fazla pay alan ilçe olması için çalışan Başkan Mehmet Kuş beyi ve ekini kutlarım"dedi.

Konuşmaların ardından açılışlar yapıldı, yüzme havuzu gezildi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2022, 23:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195