Title of a News Article

Fenerbahçe'nin hasret kalışına sessiz kalmadı

Fenerbahçe'nin hasret kalışına sessiz kalmadı
banner206

Ali Koç başkanlığında başlayan yıldız tartışmaları spor gündeminden düşmüyor. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yıldız polemiği yaşanmaya devam ederken, sarı kırmızı kulübün yönetici Şanlıurfalı iş adamı Nihat Kırmızı ezeli rakiplerine yıldız hediye etme önerisinde bulundu. 

Galatasaray ve Fenerbahçe resmi internet sitelerinden dün akşam şampiyonluk sayıları konusunda açıklamalar yayınladı. Bu gelişmelerin ardından Galatasaraylı yönetici Nihat Kırmızı Beyaz TV'ye konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

'Fenerbahçe başarılı olsa bunlar gündeme gelmezdi' diyen  Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı: "Fenerbahçe, başarılarımızın altında kalmalarının eserini yaşıyor. Eğer 20. şampiyonlukları olsa ve 4. yıldızı takabilseler bunlar hiç gündeme gelmezdi. Bizim yıldızlarımız Türk futbolunu aydınlatıyor." şeklinde ifadeler kullandı.

'Biz kendilerine bir yıldız hediye edebiliriz'

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yaşanan yıldız polemiği konusunda konuşan Nihat Kırmızı, "Fenerbahçe Başkanı doğal olarak taraftarını mutlu etmek için çaba sarf ediyor ama bu yol ile mutlu olacaklarsa Galatasaray olarak biz de kendilerine bir yıldız hediye edebiliriz" dedi.

Kırmızı'nın yaptığı bu açıklamalar spor camiasında geniş yankı buldu.

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195