Title of a News Article

Güneş, 'Mayıslar Bizimdir'

Güneş, 'Mayıslar Bizimdir'
banner206

Spor Toto Süper Lig maçları dün gece oynandı. Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yenilmesiyle büyük bir avantaj elde etti. Denizlispor'u deplasmanda 4-1 mağlup eden Galatasaray camiasında büyük sevinç yaşandı.

Galatasaraylı yönetici Maruf Güneş, maç sonunda kameralar karşısına geçerek değerlendirmede bulundu ve Mayıslar Bizimdir dedi. 

Süper ligin bitimine 1 hafta kala 3 büyük takımlar Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçları dün gece oynandı. Beşiktaş ve Fenerbahçe kendi evinde oynadıkları maçları kaybetti. Puan kayıpları yaşayan Beşiktaş ve Fenerbahçe işini zora soktu. Galatasaray ise deplasmanda Denizlispor'u 4-1'lik skorla yenerek 2. sıraya yerleşti. Lider Beşiktaş ile puanını aynı yapan Galatasaray, averajla 2. Sırada bulunuyor. Son hafta alınacak sonuçlar şampiyonu belirleyecek. 

Beşiktaş 81 puanla averajla 1. Sırada, Galatasaray'da aldığı galibiyetle puanını 81 yaparak 2. Sıraya yükseldi. Fenerbahçe ise aldığı ağır darbe sonucu 3. Sıraya geriledi ve şampiyonluktan uzaklaştı.

URFALI İŞ ADAMI KONUŞTU

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim kurulu üyesi Maruf Güneş, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ile birlikte maç sonunda kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundular. 

Şanlıurfalı iş adamı Maruf Güneş, 'Birinci hafta Gaziantep ile başladı. İnşallah Yeni Malatya maçıyla mutlu sona ulaşacağız. Mayıs'ta bizimdir. Tüm futbolcu kardeşilerimin hocamın hepsinin alınlarından öpüyorum. Böyle bir yönetimin parçası olmaktan gurur duyuyorum. Başta başkanımız, 2. Başkanımız, bsşkan yardımcılarımız... Galatasaray hepsine layık, inşallah 23. Şampiyonluğumuzu alıp 5. Yıldıza iki şampiyonluk kalacak. Hayırlısı olsun, teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Süper Ligde 41. Haftada alınan sonuçlar, puan tablosu ve son hafta karşılaşmaları ise şöyle;

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2021, 03:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195