Güneşin Çocukları  Yeni Dönem İçin Anlaşma Sağladı!

Bir hayal ile çıkılan yolda her geçen gün destekçilerini artıran, yapmış oldukları projeler ile kulüp bünyesinde faaliyetlere katılan Sporcuları için temaslar kuran Şanlıurfa'nın 2. Ligde oynayan ilk ve tek Kadın Hentbol takımı olan GÜNEŞİN ÇOCUKLARI SPOR KULÜBÜ, AYDINLAR EĞİTİM KURUMU ile görüşme gerçekleştirip anlaşma sağladı.

Birinci ligde son durum ne? İşte sonuçlar... Birinci ligde son durum ne? İşte sonuçlar...

GÜNEŞİN ÇOCUKLARI SPOR KULÜBÜ ile Şanlıurfa'da Eğitim faaliyetlerini sürdüren AYDINLAR EĞİTİM KURUMU arasında Eğitim sponsorluğu anlaşması yapıldı.

Yapılan görüşme ve anlaşma sonucunda 

Hentbolcu kızlar için;

1-) Mezun ve lise 4'te okuyanlar için %85 burslu
2-) Lise 1-2-3'te okuyanlar için %50 burslu 
3-) 8. Sınıfta okuyanlar için %85
4-) 5.6.7 sınıfta okuyanlar için %50
5-) tüm bunlara artı olarak
-- Soru bankası
-- Yaprak testler
-- Konu anlatımlı yardımcı kaynaklar. Vs.
6-) Rehberlik çalışmaları,
7-) geride kalan konular hakkında takviye etütleri.


8-) Hentbolcu öğrenciler, takıma devam ettiği sürece bu hakların tümünden yararlanacaktır.

*****************
Yapılan eğitim anlaşmasının ardında GÜNEŞİN ÇOCUKLARI SPOR KULÜP bşk. Aynı zamanda Baş antrenör Bayram KAPLAN, AYDINLAR EĞİTİM KURUMUNA teşekkür açıklaması yaptı. 


KAPLAN: ilk günden bugüne her ne yaptıysak Sanlıurfalı evlatlarımız için yaptık. Kulüp oluşumunda dile getirdiğimiz gibi amacımız, gayemiz, tek düşüncemiz; kızlarımızın, Spor sayesinde Eğitimlerini devam ettirmek olduğunun altını çizdik.
Bugün dönüp baktığım zaman nerden nereye diyorum.
Doğru yolda olduğumuzun göstergesi olarak bugün Şanlıurfalı Hentbolcu kız çocuklarının gelişimi için bu yolda ben de varım diyen AYDINLAR EĞİTİM KURUMU yönetim kurulu bşk. Sn. Said Fethi AYDIN'a başta çocuklarımız daha sonra ailelerimiz ve yönetimim adına çok teşekkür ediyorum. Bu görüşmeye ön ayak olup görüşme esnasında yanımızda olan gazeteci Mehmet YETİM ve kulüp yöneticilerimizden Bedir ÇAKMAK ve Cüneyt GÜÇLÜ hocalarıma da teşekkür ediyorum. 


Anlaşmanın ardında bir açıklama da Said Fethi AYDIN'dan geldi
AYDIN: Gururla takip ettiğimiz, kazanmak duygusunun skordan öte çocukları hayata kazandırmak olduğunun altını Çizen, bu doğrultuda yol alan Güneşin çocukları spor kulübü ile Kulüp bünyesinde bulunan kız çocuklarımız için eğitim sponsorluğu gerçekleştirdik.
Çorbada tuzumuz olsun dedik bu şehrin evlatlarına sahip çıkmak boynumuzun borcu diye düşünüyorum hele ki konu kız çocukları olunca ayrı bir ilgi göstermemiz gerekiyor. Anlaşmamız İki tarafa da hayırlı olsun.