Şanlıurfa'nın İlk ve tek Kadın Hentbol Takımı olma özelliğini taşıyan Güneşin Çocukları Çeyrek Finalde.

Şanlıurfa'nın İlk ve tek Kadın Hentbol Takımı olma özelliğini taşıyan Güneşin Çocukları Spor kulübü altyapısında eğitim gören  altyapı sporcuları,  gençlikspor il müdürü Halil EREN, Mal ve hizmet müdürü Nesih Çiftçi'nin destekleriyle ANALİG'de(Anadolu yıldızlar liginde) başarı gösterip  Çeyrek final grup etabına yükseldi.

Güneşin Çocukları Spor Kulübü, Hentbol ANALİG’inde çeyrek final grup etabına yükselerek başarısına bir yenisini daha ekledi. Kulüp Başantrenörü Bayram Kaplan, twitter'dan şu ifadelerle takımının başarısını duyurdu; 

"Bir tebriğinizi alırız 

Urfaspor'un hocasından flaş açıklama Urfaspor'un hocasından flaş açıklama

Şanlıurfa'nın Gururları,
Gunesincocuklri!..
katılmış oldukları ilk turnuvadan madalya ile dönüyor.
Şanlıurfa il karmamız ANALİG'de çeyrek final gruplarına yükseldi."

Öte yandan Güneşin Çocuklarına birçok Şanlıurfalı siyasiden ve spor camiasından destek gelirken kulüp alt-yapı antrenörü Celâl ERİMİŞ bir açıklama yaptı.: Bayram hocamız hem sporcu yetiştiriyor hem antrenör bize çok güveniyor bugün Hakkari'ye biz iki antrenör geldik.
Nesih çiftçi müdürümüz her an bizi arayıp bilgi aldı.

çocuklarımız için her şeyden önce tecrübe kazanmak adına geldiğimiz Hakkari'de güzel bir oyun sergiledik.  ilk maçımızın vermiş olduğu heyecanın yükseliği vardı. Bayram KAPLAN Hocamız şuan U-17 Milli takımımız ile Bolu'da kampta olduğu için  
Fatma yıldız hocam ile birlikte geldik çocuklarımıza  oyundan çok tecrübe kazanmaları için gayret göstermelerini istedik.
Emek veren çocuklarıma teşekkür ederim dedi.

Erimiş; Bitlis'te oynanacak çeyrek final maçına odaklandıklarını ifade ederek tüm Şanlıurfa spor severlerden destek istediği açıkladı.