Birinci ligde son durum ne? İşte sonuçlar... Birinci ligde son durum ne? İşte sonuçlar...

YAZMACI'dan GÜNEŞİN ÇOCUKLARI'na Tam Destek!..

2023-2024 Sezonu hazırlıkları çerçevesinde temaslarını sürdüren Şanlıurfa'nın 2. Ligde mucade eden ilk ve tek kadın hentbol takımı olan GÜNEŞİN ÇOCUKLARI SK. Yöneticileri son olarak Milletvekili Cevahir Asuman YAZMACI ile bir araya geldi.

Yeni sezonda hedeflerinin üst lig olduğunun altını çizen kulüp yönetimi hem transfer çalışmalarına devam ediyor hem destek temaslarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Akparti Milletvekili Cevahir Asuman YAZMACI da GÜNEŞİN ÇOCUKLARI SPOR KULÜBÜ'ne destek vermeye devam edeceğini belirtti.

YAZMACI'nın yapmış olduğu açıklamada dikkat çeken noktalara değindi.
YAZMACI: geçen sezon forma sponsoru ve iç saha yemek sponsorluğunu üstlendiğimiz Son dönemlerde parlayan kulübüne, urfalı gençlerden oluşan GÜNEŞİN ÇOCUKLARI SPOR KULÜBÜ'ne bu yıl da destek olacağım. Çesitli temaslarda bulunup destek sayısını artırıp bu şehrin Hentbol branşında da üst liglerde mücadele etmesini istiyoruz. Özellikle kız çocuklarından oluşan takımımızın üst lige çıkması için gerekli takviyelerin yapılmasını bizzat Bayram Hocamıza ilettim. Bu şehir her zaman iyisini istiyor. Transferleri yaparken bu şehrin gençlerine öncülük edecek, ablalık yapacak isimler olmasının altını çizdik. Değerli iş adamlarından da bu takıma sahip çıkmasını can-ı gönülden istiyorum. Dedi

GÜNEŞİN ÇOCUKLARI SK başkanı Bayram KAPLAN da yapmış olduğu açıklamada "son dönemlerde temaslarımızı artırdık, her geçen gün büyüyen bir yapıya sahibiz. Bugün Şanlıurfa'nın Ablası Cevahir Asuman YAZMACI Ablamız ile bir araya geldik. Asuman Ablanın bize güveni, Takımın daha iyi bir oluşum içine girmesi için destek vereceğini söylemesi kulüp adına bizleri mutlu etmiştir 
Kendisine bize destek olan ve olacak herkese teşekkür ediyoruz. 
Hayal ile çıkılan bir süreçte daha profesyonel bir oluşum içindeyiz çalışmalarımız 2.ligden 1. Lige çıkan bir ekip oluşturmak için devam edecektir.

Alınan bilgiler arasında ilerleyen günlerde Cevahir-Han konuk evinde; GÜNEŞİN ÇOCUKLARI SPOR KULÜBÜ'nun yöneticileri, Sporcuları ve Sponsor olan iş insanlarıyla birlikte Şanlıurfa'da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelip takımın projeleri hakkında bilgilendirme yapılacağı belirtildi.