Title of a News Article

Haydi Urfalı maça!

Yarın oynanacak Şanlıurfaspor-Antalyaspor karşılaşması öncesi Şanlıurfaspor kulübünden taraftara çağrı geldi.

Haydi Urfalı maça!
banner206

 Kulüp Genel sekreteri Mahmut Saaatci Antalyaspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu ve taraftarların takımlarına destek vermelerini istedi.
Yarın saat 18:30'da GAP Arena stadında Antalyaspor'u konuk edecek Şanlıurfaspor'da planlar galibiyet üzerine kurulurken, bu maçı kazanıp üst sıralardan kopmamanın da hesapları yapılıyor.
Şanlıurfaspor Genel sekreteri Mahmut Saatci, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yarın Şanlıurfaspor açısından çok kritik bir karşılaşma oynayacağız. İnşallah tribünleri dolduracak taraftarımız ile birlikte sahadan galibiyet ile ayrılırız. Buradan taraftarımıza çağrıda bulunuyoruz. "Yarın akşam oynanacak maçta takımlarını yanlız bırakmasından dolu tribünler karşısında futbolcularımızda motive olur ve istediğimiz sonucu alırız" dedi.
Şuana kadar Şanlıurfaspor'un 6754 Passolig sattığını anımsatan Saatci, "Türkiye genelinde 22. PTT 1. Ligde ise 7. sıradayız. Şanlı taraftarımızdan isteğim. Maç gününü beklemeden Passolig kartlarını alsınlar. 2 milyona yaklaşan nüfüsumuzla çok daha fazla Passolig satışı yapmamız gerekiyor. İnşallah taraftarımız Şanlıurfaspor'u Türkiye'de ilk sıralara yerleştirecektir. Bizler yönetim kurulu olarak buna inanıyoruz" diye konuştu.

Ayrıca Saatci, Antalyaspor maçında bilet fiyatlarında indirime gidildiğinin altını çizerken, Gold 10 TL Numaralı 5 TL Maraton ve Kale arkalarınında 2 TL olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2015, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142