Hentbol U-17 Kız Mili Takımımız  Finale Yükseldi

Avusturya’nın, İtalya’ya kaybetmesi sonucu grubu lider bitiren Hentbol U17 Yaş Milli Takımımız, Finlandiya ile yarı final maçında karşı karşıya geldi. Mili Takımımız Finlandiya'yı 26-25 mağlup ederek finale yükselmeyi başardı. 
 

Karaköprü Belediyespor kongresiyle ilgili flaş gelişme! Karaköprü Belediyespor kongresiyle ilgili flaş gelişme!

Şanlıurfalı Hentbol Antrenörü aynı zamanda GÜNEŞİN ÇOCUKLARI SPOR KULÜBÜ Baş Antrenörü Bayram KAPLAN'ın da teknik ekibinde yer aldığı Hentbol U-17 Kız milli takımımız, Turnuvanın ilk maçında İngiltere'yi 33-26 mağlup etmişti 

Turnuvanın 2. Maçında ise italya ile karşılaşan Millilerimiz sahadan 35-24 skor ile galip ayrıldı. Daha sonra Mililer Turnuvanın 3. Maçında  Avusturya'ya 32-29 Mağlup olan mililer Grup aşamasındaki son maçta bugün Letonya ile oynadığı müsabakadan 45-27 galip ayrıldı.
 

İlk devreyi 22-12 önde kapatan U17 Yaş Milli Takımımız, böylelikle  grupta oynadığı 4 müsabakadan 3 galibiyet elde etti.  Mağlup olduğumuz Avusturya’nın, İtalya’ya kaybetmesi sonucu grubu lider bitiren U17 Yaş Milli Takımımız, Bugün grubun ikincisi olan  Finlandiya ile karşı karşıya geldi milliler 1 farkla finale çıkmayı başardı.