Title of a News Article

İşte Memur Sen futbol turnuvasının şampiyonu...

.

İşte Memur Sen futbol turnuvasının şampiyonu...
banner206

Memur Sen Şanlıurfa İl temsilciliği tarafından düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu Urfa Unıted takımı oldu. Haliliye Zirvespor ise turnuvayı 2'ncilikle tamamladı.

Memur Sen Şanlıurfa İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve 3 ay önce başlayan futbol turnuvasına, il genelinde bulunan hastane personellerinin oluşturduğu 54 takım katıldı. Keyifli geçen turnuvada, finale kalan takımlar Eyyübiye Devlet Hastanesinin takımı Urfa Unıted ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası takımı Haliliye Zirvespor oldu.

Urfa Unıted şampiyon oldu

Sporyum Halı Sahasında düzenlenen final maçından galibiyetle ayrılan takım Urfa Unıted oldu. Haliliye Zirvespor'u 6-5 deviren Urfa Unıted, turnuvanın şampiyonu oldu. Fahri Başkanlığını Ahmet Doblan ve Teknik Direktörlüğünü de Ahmet Ödemiş'in yaptığı Haliliye Zirvespor da turnuvayı 2'ncilikle tamamladı.

Karşılaşmayı Memur Sen'e bağlı Sağlık Sen Şube Başkanı Abdulkadir Yabir ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. final maçının ardından turnuvanın şampiyonu ve 2'nciye  kupa ile madalyalarını veren Başkan Yabir, turnuvada başarı sağlayan oyuncuları tebrik etti.

Ödemiş: Hiçbir zaman oyundan kopmadık

Turnuvayı değerlendiren Haliliye Zirvespor Teknik Direktörü Ahmet Ödemiş, turnuva boyunca takımının iyi mücadele ettiğini belirterek, "Her maça galibiyet parolası ile hazırlandık. Hiçbir zaman mücadele etmekten çekinmedik. Final maçında 3-0 geriye düşmemize rağmen oyundan kopmadık ve sahadan 6-5 mağlup ayrıldık, şampiyonluğu kıl payı kaçırarak turnuvanın 2'ncisi olduk. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum, şampiyon olan Urfa Unıted takımını da tebrik ediyorum. Ayrıca turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür ediyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195