Title of a News Article

Kalp krizi geçiren sporcu toprağa verildi

Kalp krizi geçiren sporcu toprağa verildi
banner206

Şanlıurfa'da, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 20 yaşındaki Tekvando Milli Takımı sporcu Osman Kaplan, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Milli Takım ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor'da forma giyen Osman Kaplan'ın cenazesi Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi morgundan cenaze arabasıyla alındı.

Genç sporcu Kaplan için Şanlıurfa Yeni Mezarlık'ta öğle namazının müteakiben cenaze namazı töreni düzenlendi.

Cenazeye Kaplan'ın ailesinin yanı sıra, Şanlıurfa Vali Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve çok sayıda sporcu katıldı.

Milli sporcu Osman Kaplan dün arkadaşlarıyla dolaştığı sırada fenalaşmış, 112 Acil servis ekiplerince kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Genç sporcu Osman Kaplan'ın acılı ailesi cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu. Vali Ayhan ve BŞB Başkanı Beyazgül, aile ile yakından ilgilerek teselli etmeye çalıştılar.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, üzüntüsü dile getirdiği paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Ülkemizi ve ilimizi başarıyla temsil eden Osman Kaplan'ın geçirdiği kalp krizi sonrası genç yaşta vefatı hepimizi derinden üzdü. Taekwondo Milli Sporcumuz merhum Osman Kaplan evladımıza Allah'tan rahmet; ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum."

Resim

Resim

Resim

Resim

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2022, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195