Title of a News Article

Karaköprü 9 kişiyle 1 puana razı oldu

Karaköprü 9 kişiyle 1 puana razı oldu
banner206

Şanlıurfa’yı TFF 3. Lig’de temsil eden Karaköprü Belediyespor, ligin ilk maçında 1922 Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 9 kişi tamamlayan Karaköprü, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, sezona 1922 Konyaspor maçıyla ‘merhaba’ dedi. 15 Temmuz Stadyumunda oynanan 1922 Konyaspor -Karaköprü belediye maçında her iki taraf kontrollü oyunu tercih etti. Karaköprü’nün ilk yarıda daha etkili olduğu karşılaşmanın

28’inci dakikasında Konya’da forma giyen Hüseyin Mert Uyanıker, ceza sahası yakınlarında rakibine yaptığı sert müdahaleden dolayı direkt olarak kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra gol sesi çıkmayınca taraflar soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısının 54. dakikasında Karabel Karaköprü Belediyesporlu Mücahit Çakır ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Şanlıurfa temsilcisi 69. dakikada ise ikinci kırmızı kartını gördü. Karaköprü Belediyesporlu M. Raşit Şahingöz gole giden 1922 Konyasporlu futbolcuyu düşürdüğü gerekçesi ile direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Bu dakikadan sonra iki ekip de gol bulamadı ve sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı.

Bu sonuçla 1922 Konyaspor sezonun ilk maçından 1 puanla ayrıldı. Teknik Direktör Besim Durmuş

yönetimindeki Karaköprü Belediyespor, 2. hafta maçında sahasında Gema Polimer Şile Yıldız Spor’u ağırlayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195