Title of a News Article

Karaköprü Belediyespor'da kamp başladı

Karaköprü Belediyespor'da kamp başladı
banner206

Karaköprü Belediyespor, Antalya Side’de 11 günlük devre arası kampa girdi. Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, “İyi bir kamp dönemi geçirip, ikinci yarıda hedefimiz olan Play-Off’a gitmeyi hedefliyoruz” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve düşük bir bütçe ile kurulan kadro ile sezona başlayan Karaköprü Belediyespor, ilk yarıyı 25 puanla 9’uncu sırada tamamladı. Play-Off’u hedefleyen kırmızı-siyahlı takım, ikinci yarı için Antalya Side’de kamp çalışmalarına start verdi. 11 gün sürecek olan kamp çalışmalarında, günlük çift idman yaparak ikinci yarıya hazırlanan Karaköprü, ikinci yarıda başarılı sonuçlar alarak Play-Off hedefini yakalamayı hedefliyor.

DAĞ: SIKI BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRİYORUZ

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, Şanlı Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, ikinci yarı için kamp çalışmalarına başladıklarını anımsatarak, “Günde çift idman yapıyoruz. Sabah kuvvet ve öğleden sonra da taktik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İkinci yarıda maçlarımız çok zorlu geçecek, bunun bilincindeyiz. Bu nedenle zor günler yaşamamak için sıkı bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İnşallah ikinci yarıda güzel sonuçlar alarak Play-Off hedefimize ulaşırız” dedi.

Dağ, kendilerine kamp imkanı sunan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan ve kulüp yönetimine de teşekkür etti.

Bu arada kamp çalışmalarını 4 Ocak’ta tamamlayacak olan Karaköprü Belediyespor, daha sonra izne ayrılacak ve ardından kendi tesislerinde toplanarak hazırlıklarını sürdürecek.

Öte yandan kamp çalışmalarına Karaköprü Belediyespor Sportif Direktörü Bedih Şahapoğlu ve Kulüp Müdürü Yılmaz Mızrak da eşlik ediyor.

HABER: UĞUR BUDAK

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2021, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195