Title of a News Article

Karaköprü'nün kupadaki rakipleri belli oldu

Karaköprü'nün kupadaki rakipleri belli oldu
banner206

2022-2023 yılı sezonu Ziraat Türkiye Kupası mücadelelerinin başlasına sayılı günler kaldı. Temsilcimiz Karaköprü Belediyespor'un yer aldığı kupa heyecanı eşleşmeleri belli oldu.

Kupada ilk tur maçları 13, 14 ve 15 Eylül tarihlerinde oynanacak. Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre ve bölgesel olarak yapılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama şu şekilde:

"Ziraat Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü'nün 3/1/b maddesine istinaden Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu eşleşmeleri bugün TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan kura çekimi ile belirlendi.

Orhan Saka Konferans Salonu'ndaki kura çekimi, TFF İcra Kurulu ve Amatör İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Volkan Can ve Murat Şahin ile Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. 

ZTK 1. Eleme turu müsabakalarına TFF 3. Lig'den 34 ve profesyonel takımı olmayan 18 ilden 1'er amatör takım olmak üzere toplam 52 takım katılacak. İlk tur maçları 13, 14 ve 15 Eylül tarihlerinde oynanacak. Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre ve bölgesel olarak yapılacak."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195