Title of a News Article

Karaköprü şeytanın bacağını kırdı

Karaköprü şeytanın bacağını kırdı
banner206

Bu sezon oynadığı 3 maçta berabere kalan Karaköprü Belediyespor, sahasında karşılaştığı 
Edirnespor'u 2-0 yenerek sezonun ilk galibiyetini aldı. 
TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, ligin 4'üncü haftasında sahasında Şanlıurfalı İş Adamı Nabi Kırmızı'nın Kulüp Başkanlığını yaptığı Edirnespor'u konuk etti. Bu sezon galibiyetle tanışamayan Urfa temsilcisi, konuk ettiği Edirne'yi 2-0 mağlup ederek 3 puan hasretini dindirdi. Karaköprü'ye galibiyeti getiren golleri 37. Dakikada Halil Yılmaz ve 90+6'ncı dakikada Burak Taşdemir attı.

EDİRNESPOR HOCASIZ ÇIKTI
Bu arada Edirnespor,  Karaköprü Belediyespor maçına hocasız çıktı. Edirnespor camiası Teknik heyetin ortadan kaybolmasını konuşuyor. Belediye çalışanı olduğu öğrenilen Teknik direktör Özer Karataş ve ekibinin sebepsiz yere haber vermeden memleketlerine gittikleri belirtildi. Kulüp yetkilileri, teknik ekibin Belediye çalışanı olduklarını bilmediklerini, öyle bir şey varsa bunu gizleyerek takımı zora soktuklarını söylediler. Ekibin THY uçağı ile iş akitlerinin olduğu memleketlerine döndükleri tahmin ediliyor.
Öte yandan Edirnespor yönetim kurulu üyeleri Urfalı iş adamları Feridun Geçgel ve Mehmet Çavuş Karaköprü maçında takımı yanlız bırakmadı.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2022, 18:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195