Title of a News Article

Karaköprü tempoyu arttırdı

Karaköprü tempoyu arttırdı
banner206

Misli.com 3. lig  ekibi Karbel Karaköprü Belediyespor 4. grupta 6. hafta maçında çarşamba günü konuk edeceği Alanya Kestelspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

Misli.com 3. lig  4. grupta Şanlıurfa'yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor 6. hafta maçında çarşamba günü karşılaşacağı Alanya Kestelspor maçının hazırlıklarını tesislerinde sürdürüyor. Yoğun bir tempoda geçen antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve istekli halleri camiaya umut verdi.

Futbolcular Alanya Kestelspor maçına hazır çıkmak için sıkı bir çalışma gerçekleştirirken, karşılaşmadan galip ayrılarak ligdeki ilk galibiyeti almak ve iyi bir hava yakalamak istiyorlar.

Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral lige kötü başladıklarını ancak son kupa maçında alınan galibiyet ve oynanan oyunun umut verici olduğunu dile getirdi.

Başkan Kayral, "iyi bir kadromuz var, iyi niyetli futbolcu arkadaşlarımız var ancak lige istemediğimiz sonuçlarla başladık. Kan değişimine ihtiyaç duyarak teknik direktörümüzle karşılıklı anlaşarak yolları ayırdık, takımımıza maksimum katkıyı verecek hocayı takımın başına getirmek için çalışmalarımız sürüyor.

Çarşamba günü de Alanya Kestelspor ile sahamızda karşılaşacağız. Ben takımımızın bu maçta elinden gelenin fazlasını yapıp galibiyetle ayrılacağına yürekten inanıyorum. İnşallah iyi bir oyunla istediğimiz sonucu alarak önümüzdeki haftalar için güzel bir ivme yakalarız" diye konuştu.

Karbel Karaköprü Belediyespor'un Alanya Kestelspor ile oynayacağı maç 28 Ekim Çarşamba günü Faruk Çelik Stadında saat 14.00'te başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Serkan Ergün      yönetecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195