Title of a News Article

Lider hazırlıklarını tamamladı! Hedef galibiyet

Lider hazırlıklarını tamamladı! Hedef galibiyet
banner206

Geçtiğimiz haftayı Isparta galibiyeti ile kapatan Şanlıurfaspor, bu hafta kendi evinde konuk edeceği Arnavutköy maçı hazırlıklarını tamamladı. 
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta liderliğini sürdürmek isteyen Şanlıurfaspor, yarın oynanacak Arnavutköy maçı için galibiyete odaklandı. Geçtiğimiz haftayı deplasmanda karşılaştığı Isparta ekibi karşısında galibiyetle kapatan ve şehre dönüşünün hemen ardından Arnavutköy maçı hazırlıklarına başlayan Sarı Yeşilli ekip Şanlıurfaspor, bugün yine kendi kulüp tesislerinde bir araya geldi. 
Maç öncesi son hazırlıklarını tamamlayan takımda moral ve motivasyonun yüksek olduğu gözlenirken, ekip bay haftası öncesini galibiyetle kapatarak liderliğini sürdürmekte kararlı. Ligde sürpriz sonuçlar alarak şampiyonluğun en güçlü adayları arasına ismini yazdıran Arnavutköy maçı önceki teknik heyet de tüm detayları gözden geçirdi. Teknik Direktör Kemal Kılıç ve yardımcılarının futbolcularla birebir ilgilendiği son antrenman yine taktik ağırlıklı olarak gerçekleştirildi. Yaklaşık iki saat süren antrenmanın ardından takım dinlenmeye çekilirken, karşılaşma ise yarın saat 14.00'de 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195