Title of a News Article

MSK Urfa, şeytanın bacağını kırmak istiyor...

.

MSK Urfa, şeytanın bacağını kırmak istiyor...
banner206
 Efeler Ligi’nde mücadele eden Memleket Spor Kulübü (MSK Urfa), cumartesi günü konuk edeceği Maliye Piyango takımını yenerek, ilk galibiyetini almak istiyor.

 

UĞUR BUDAK

İş Adamı Gökhan Gökmen’in kulüp başkanlığını yaptığı MSK Urfa Erkek Voleybol Takımı, bu sezon ilk kez Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin de mücadele ettiği Efeler Ligi’nde mücadele ediyor. Şuana kadar çıktığı 3 maçını kaybeden Sarı-Yeşilliler, ligin 4. Haftasında cumartesi günü GAP Arena Spor Salonu’nda Maliye Piyango takımı ile karşı karşıya gelecek. MSK Urfa, saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı taraftarlarının desteği ile yenip ilk galibiyetini almayı planlıyor.

MSK Urfa Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Efeler Ligi’nde Şanlıurfa’yı başarıyla temsil etmek istediklerini belirterek, “Biz bu sezon yeni bir takımız, bu yılki hedefimiz ligde kalabilmektir. Geride kalan 3 maçımızı kaybettik, bu maçlardan dersler çıkardık, inşallah Maliye Piyango ile oynayacağımız karşılaşmayı kazanıp ilk galibiyetimizi alacağız” dedi.

Gökmen, cumartesi günü tüm sporseverleri Maliye Piyango maçına beklediklerini de belirtti.

 

Kızlar, İl Bank’la karşılaşıyor

Bu arada Voleybol 1.Lig Bayanlar B Grubunda mücadele eden MSK Urfa Bayan Voleybol Takımı ise, ligin 4. Haftasında GAP Arena Spor Salonu’nda İlbank ile karşılaşacak. Bu karşılaşma da saat 13.00’te başlayacak. MSK Urfa, 2 puanla 14 Takımın mücadele ettiği Voleybol 1.Lig Bayanlar B Grubunda 12. Sırada yer alıyor. 

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2016, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195