Title of a News Article

Özel maçta Urfaspor atkıları dikkat çekti

Özel maçta Urfaspor atkıları dikkat çekti
banner206

6 şubat günü yaşanan depremlerle kabus geçiren Türkiye, yaralarını sarmaya devam ediyor. Depremzedelere destek için düzenlenen özel maçta tribünleri dolduran Karadenizli taraftarlardan bazıları Urfaspor ve diğer afet ilan edilen 11 kentin atkılarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Zonguldak Kömürspor ile Karabük İdman Yurdu kulüpleri arasında depremzedeler yararına dostluk maçı yapıldı. Deprem bölgesinde görev yapan madenciler tribünleri selamlarken, maçtan elde edilen 251 bin 250 TL gelir depremzedeler için bağışlanacak.

Zonguldak Kömürspor ile Karabük İdman Yurdu, Zonguldak’ta Kemal Köksal Stadı'nda dostluk maçına çıktı. Deprem bölgelerinde görev yapan madenciler karşılaşmadan önce sahaya inerek tribünleri selamladı.

Tribünlerden madencilere 'Türkiye sizinle gurur duyuyor’, ‘Madenci feneri sönmeyecek' tezahüratları yapıldı. Takımlar sahaya 'Yaraları birlikte saracağız' ve 'Birlikte güçlüyüz' yazılı pankartlarla çıktı. Futbolcular maden işçileriyle birlikte saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı okundu.

Karşılaşmada Karabük İdman Yurdu'ndan Kaan Yüksel 7'nci, Zonguldak Kömürspor'dan ise Mevlüt Çelik 51 ve 64’üncü dakikalarda topu filelerle buluşturdu. Mücadele 2-1 Zonguldak Kömürspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Yaklaşık 5 bin biletin satıldığı dostluk maçında elde edilen 251 bin 250 TL gelir depremzedelere bağışlanacak.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2023, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195