Title of a News Article

Özköylü'nün akıbeti belli oldu..

Özköylü'nün akıbeti belli oldu..
banner206

Şanlıurfaspor’da Teknik Direktör Osman Özköylü’nün önümüzdeki sezon kalıp kalmayacağı netlik kazandı. Buna göre, sarı-yeşilli ekip Şanlıurfaspor’un Özköylü ile yollarını ayırdığı iddia ediliyor.

Geçtiğimiz yıl PTT 1. Lig’in 19. Haftasında Antalyaspor’a 3-2 yenildikten sonra istifa eden Cihat Arslan’ın yerine gelen Osman Özköylü, Sarı-Yeşilli ekibin başında 14 karşılaşmaya çıkarken; 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak toplamda 24 puan toplayabildi. 2014-2015 sezonunda çok fazla bir başarı gösteremeyen Osman Özköylü’nün önümüzdeki yıl için Şanlıurfaspor’dan 20 Milyon TL istediği ve şampiyonluk garantisi de vermediği öğrenildi. Şanlıurfaspor’da teknik hocalığı yürüttüğü süre içerisinde istenilen başarıyı yakalayamayan Özköylü’nün yeni sezonda takım bulup bulamayacağı ise merak konusu oldu.

 

Cihat Arslan’a yakın bir grafik çizdi

Şanlıurfaspor’da teknik hocalığı döneminde Cihat Arslan, 19 maçta görev yapmıştı. Arslan, Şanlıurfaspor’da çıktığı 19 maçta, 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet alıp 28 puan toplayabilmişti. Cihat Arslan’ın istifasının ardından takımın başına geçen Osman Özköylü ise teknik hoca Cihat Arslan’a yakın bir grafik çizerek, 14 karşılaşmada 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak toplamda 24 puan toplayabildi. 

Kaynak: utv.com.tr

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195