Title of a News Article

Passolig almak için tıklayınız...

Passolig almak için tıklayınız...
banner206

Play-Off şampiyonu olarak Trendyol 1. lige yükselen temsilcimiz Şanlıurfaspor, bu sezon bambaşka bir ligde futbol oynayacak. Süper Lig'de oynamış birçok takımla karşı karşıya gelecek olan Urfaspor'da hazırlıklar sürüyor.

Tarihinde 2. kez üst lige çıkmayı başaran sarı yeşilli ekibin en büyük destekçisi olan şanlı taraftarı dikkatini çekecek önemli bir nokta var. Birçok değişimin yaşanacağı 1. lig kurallarından birtanesi olan passolig uygulaması yeniden aktif hale getirilecek.

Biletli satışların sona erdiği bu sezonda taraftarlar stada passolig kartı ile giriş yapacak.

Taraftarına 1. lig heyecanı yaşatacak olan Şanlıurfaspor'un müsabakaları da var sistemiyle birlikte artık TRT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Passolig ile ilgili olarakta bu karta sahip olmayanlar https://www.passolig.com.tr/uye-ol linkine tıklayarak başvuruda bulunabilir. 

Passolig Kartınızın ortalama teslim süresi 30 gündür. Kart başvurunuzu tamamlayıp, ödemenizi gerçekleştirdikten sonra TC Kimlik numaranızla maç biletinizi alabilirsiniz. Kartınız henüz elinize ulaşmasa da akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz Passo Mobil uygulaması ile bilet aldığınız maça girebilirsiniz.

Öte yandan 2023-2024 sezonu 11 Ağustos'ta başlayacak.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2023, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195