Title of a News Article

Şanlıurfaspor Beşiktaş'la eşleşti...

Şanlıurfaspor Beşiktaş'la eşleşti...
banner206

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kura çekimleri gerçekleşti. Temsilcimiz Şanlıurfaspor ilk çekilen takımlar arasında yer aldı ve 6. sıraya yerleşti rakibi ise Süper Lig takımlarından Beşiktaş oldu. Urfalılar şimdiden Beşiktaş'ın stadına gitmek için sabırsızlanıyor.

Ligde ve kupada iyi bir performans sergileyen Şanlıurfaspor, bugün yapılan eşleşmeler sonucunda Süper Lig'in 4 büyük takımlarından olan Beşiktaş ile eşleşti.

Eşleşmeler sonucunda 5. tur eleme mücadeleleri 20-21-22 Aralık tarihlerinde oynanacak. 

Seri başı olmayan takımlar arasında 6. sıraya yerleşen Şanlıurfaspor, seri başı takımlar arasında 5. sıraya yerleşen Beşiktaş'ın rakibi oldu.

Belirlenen tarihlerde oynanacak olan mücadelelerin günü ve saati önümüzdeki günlerde tam anlamıyla netlik kazanacak.

URFALILAR AKIN EDECEK

Sivaslılardan sonra İstanbul'da en çok yaşayanlar Şanlıurfalılar. Bugün ki eşleşmeden sonra Beşiktaş'ın rakibi olan Şanlıurfaspor, deplasmanda yalnız olmayacak. Uzun yıllar sonra Süper Lig'in 4 büyük takımlarından biriyle eşleşen Urfaspor, bakalım ne yapacak. 

4. Tur eşleşmesinde Denizlispor'u deplasman da 5-0 yenen Şanlıurfaspor Beşiktaş karşısında bir mucize yapabilir mi sorularını akıllara getiriyor. 

Yıldızlarla dolu bir takıma karşı mücadele verecek olan temsilcimiz Şanlıurfaspor'un 5. tura kadar çıkarak son 32'ye kalması bile büyük bir başarı. Beşiktaş gibi bir takıma rakip olmakla taraftarlarını gururlandıran sarı yeşilli ekip, İstanbul deplasmanında yalnız kalmayacak. 

URFASTAR 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2022, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195