Title of a News Article

Şanlıurfaspor bu sezon ligde kalır mı?

Şanlıurfaspor bu sezon ligde kalır mı?
banner206

Temsilcimiz Şanlıurfaspor, yıllar sonra yükseldiği 1. ligde kalabilecek mi? Son haftalarda kaybedilen puanlar, takımı son sıralara doğru sürüklüyor.

Tarihinde yalnızca 2 kez 1. lig yüzü gören Astor Enerji Şanlıurfaspor, iyi başlayıp devamını getiremediği anadolu liginde taraftarını üzmeye devam ediyor.

2 galibiyet 4, beraberlik ve 4 malubiyeti bulunan sarı yeşilli ekip, 10 puanla 14. sırada yer alıyor.

Birçoğu süperlig de uzun yıllar oynamış takımlardan oluşan en zor ligler arasında olan 1. ligde bu sezon oynamaya başlayan Şanlıurfaspor son olarak kendi sahasında  Bitexen Giresunspor ile berabere kalarak 1 puana razı oldu.

Spor yorumcularının takımda gördükleri eksiklikler göz önünde bulundurulacak olunursa, ciddi anlamda takımda golcü yani forvet eksiği var.

3 kez teknik direktör değiştiren Şanlıurfaspor son olarak İrfan Buz ile anlaştı. Buz, takımın başına geldiği günden bu yana henüz bir galibiyet alınamadı.

Takım böyle giderse geldiği yere geri döner!

Temsilcimiz Şanlıurfaspor, ligin ilk yarısının bitimine 5 maç kala geri dönülmez noktaya girdi. Oynanacak olan 5 maçta en az 10 ve üzeri puan elde edilirse ligin ikinci yarısına daha rahat bir kafayla çıkılabilir. 

Aksi durumun yaşanması halinde puan kayıplarına devam edilirse, ne yazık ki Şanlıurfaspor 1. lige havlu atar ve geldiği yere geri döner.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195