Title of a News Article

Sarı yeşilli ekip işi sıkı tutuyor...

Sarı yeşilli ekip işi sıkı tutuyor...
banner206

Kamp döneminin tamamlanmasının ardından şehre dönüş yapan Şanlıurfaspor, yeni sezon için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. 

Şanlıurfaspor, 2022-2023 yılı sezonu hazırlıklarına devam ediyor. Deneyimli isim Kemal Kılıç Teknik Direktörlüğünde belirlenen programla günlük antrenmanlarını sürdüren Şanlıurfaspor, lige iyi başlamak istiyor. Kulüp tesislerinde düzenlenen antrenmanları dün Kulüp Başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulu da izleyerek futbolculara yeni sezonda başarılar diledi. 

BAŞKAN YETİM: TEK HEDEF ŞANLIURFASPOR'UN BAŞARISI OLACAK
Burada futbolculara seslenen Kulüp Başkanı Emin Yetim, "Tüm futbolcularımıza ve teknik heyetimize başarılar diliyoruz. Bilindiği üzere önümüzdeki hafta sezon başlıyor. Futbolcularımıza inanıyor ve güveniyoruz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Bu birlikteliğimizle çok iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz" dedi.

TAKIMDA MORAL VE MOTİVASYON YÜKSEK
Buluşmanın ardından Teknik direktör Kemal Kılıç ve heyeti tüm futbolcularla yakından ilgilenerek çalışmalarına devam etti. Isınma ile başlayan günün antrenmanı 5'e 2 top kapma ve taktik çalışma ile tamamlanırken, takımda moral ve motivasyonun yüksek olduğu gözlendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195