Title of a News Article

Sırada Düzcespor var...

Sırada Düzcespor var...
banner206

Erzincan galibiyetinin ardından ara vermeksizin sürdürdüğü Düzcespor hazırlıklarını tamamlayan Şanlıurfaspor, yarınki önemli maç öncesi şanlı taraftara çağrıda bulundu. 

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor, yarın önemli bir karşılaşmaya daha çıkıyor. Zorlu Erzincan deplasmanının ardından gelir gelmez bu kez Düzce için hazırlıklarına başladı bugün yapılan son antrenmanla maç günü ve saati beklemeye başladı.

Şanlıurfaspor Düzcespor mücadelesi 29 Mart çarşamba (yarın) saat 13:30'da 11 Nisan stadında oynanacak. Mücadeleyi MHK hakemlerinden Onur Coşkunses yönetecek.

Takımda cezalı futbolcu bulunmazken, sakatlığı devam eden Behlül Aydın'ın kadroda yer alamayacağı tahmin ediliyor. Sezon sonuna yaklaşılırken girilecek önemli bir virajda taraftara çağrı yapan kulüp yöneticileri, tüm Şanlıurfa halkını maça davet ederek takımlarını şampiyonluk yolunda yalnız bırakmamalarını istediler. 

"TÜM MAÇLARA ŞAMPİYONLUK MAÇI GİBİ ÇIKIYORUZ"

Erzincan maçını ve haftanın genel değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Serdar Bozkurt ise gruptaki liderlik yarışının giderek hız kazandığını söyledi. Son maça kadar bu yarışın devam edeceğini sözlerine ekleyen Teknik Direktör Bozkurt, "Az hata yapan takım şampiyon olacak. Biz hem hata yapmamak hem de şampiyonluk kupasını şehrimize getirmekte kararlıyız. Tüm maçlara tek tek bakıyoruz. Şimdi önümüzde Düzce maçı var. Bu maçı da alarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2023, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195