Title of a News Article

Skandal iddialar...

Skandal iddialar...
banner206

Eyüpspor Kulüp Başkanı Murat Özkaya ile ilgili skandallar iddialar spor kamuoyunun gündemins bomba gibi oturdu.

2. Ligin köklü takımlarından Şanlıurfaspor'un yaptığı ve yapmaya çalıştığı transferleri önlemeye çalıştığı iddia edilen Eyüpspor Kulüp Başkanı Murat Özkaya, taraftarların canını sıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ismini kullanarak sarı yeşilli ekibe gelmeyi düşünen futbolcularla görüştüğü ileri sürülen Özkaya, birçok futbolcuyu başka takımlara yönlendirdiği kaydedildi.

Eyüpspor ve aynı zamanda Pendikspor'un da başkanı olan Murat Özkaya, futbolcuların Şanlıurfaspor’a gelmemesi için takım oyuncularını bedelsiz olarak başka kulüplere kiraya vermesi tepki topluyor.

Şanlıurfaspor taraftarları skandal iddialarla ilgili yazılı bir açıklama yaparak şunları dile getirdiler.Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Şanlıurfaspor Kulübünün Pendikspor’dan transfer etmek istediği bazı oyuncuların, Eyüpspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Pendikspor kulübüne de hakim olan Murat Özkaya’nın bu transferleri engellemeleri Türk futbolunun gelişimi açısından çok kötü sonuçlar doğuracağını düşünmekteyiz.

Başkan Murat Özkaya, Şanlıurfaspor’un görüşmek istediği bazı oyuncuları Şanlıurfaspor ile görüşmemelerini istemesi ve Erokspor’a transfer olmaları için oyunculara sürekli telkinde bulunması Şanlıurfalı taraftarları çileden çıkarmaktadır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ismini kullanarak “Biz bu oyuncuları Sayın Cumhurbaşkanımızın takımı Erokspor’la görüşmelerini istiyoruz, Oyuncuların Erokspor’a transfer olmaları için çalışıyoruz” diyerek, Şanlıurfaspor ve diğer tüm kulüplerin emekleri ile oynayan Eyüpspor başkanı Murat Özkaya’yı kınıyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini kullanarak, futbolda kirli işlerle uğraşan bu tür spor adamlarının Türk futbolundan ayıklanmasını istiyoruz.

Özellikle şunu belirtmek isterizki; Türkiyedeki tüm takımlar sayın Cumhurbaşkanımızın takımıdır. Cumhurbaşkanımız tüm takımlara eşit mesafededir. Hiç alakası olmayan konularda ülkemizin en tepesindeki Cumhurbaşkanımızın ismini kullanarak bu işlere kalkışanları Spor kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Bizlerde merak ediyoruz; Şanlıurfaspor kulübü anlaşmış olduğu bazı futbolcuların sırf Cumhurbaşkanının takımı imajı verilen Erokspor’a transfer olmaları hangi futbol etiğiyle bağdaşmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımızın takımı ise bizlerde liglerden çekilelim kendi kendilerime şampiyon olsunlar.

Yıllardır devam eden bu kirli tezgahın son bulması adına kamuoyuna sesleniyoruz, Bunlar kendi aralarında bir çete kurmuşlar ve kirli bir şekilde bu düzeni yıllardır devam ettirmektedirler. Cumhurbaşkanımızın haberi bile olmadan sadece ismini kullanarak futbolcuları ve kulüpleri kendi kötü emellerine alet ettirmektedirler.

Buradan Murat Özkaya’ya sesleniyoruz; Lütfen kirli ellerinizi futbolcuların üzerinden çekin, hangi futbolcu hangi kulübe gitmek isterse gitsin, sizler bu tür işlere aracılık etmeyin, Ülkedeki tüm kulüpler Sayın Cumhurbaşkanının kulübüdür. Cumhurbaşkanımızın adını kullanarak Türk futboluna zarar vermeyin. Bizler eminizki Cumhurbaşkanımız bu tür işlerden haberin olmadığını ifade etmek istiyoruz."

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2022, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195