Title of a News Article

TFF Başkanı Urfaspor'u ziyaret etti

TFF Başkanı Urfaspor'u ziyaret etti
banner206

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, bir dizi temaslarda  bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa'da, Urfaspor'u ziyaret etti.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ile birlikte temaslarda bulunan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve beraberinde 2 ve 3. Liglerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volcan Can, Şanlıurfaspor Kulübü tesislerini ziyaret ederek yönetim ve futbolcularla bir araya geldiler.

Kulüp Başkanı Haşim İzol ve vazı yöneticiler tarafından karşılanan Büyükekşi ve beraberindekiler kulüp tesisinde incelemelerde bulunarak idmanda olan futbolcularla kısa bir süre sohbet ettiler.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığından yapılan yazılı paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi; Bir dizi temaslarda bulunmak üzere şehrimize gelen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile TFF 2. ve 3. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can; Valimiz Salih Ayhan eşliğinde kulübümüzü ziyaret etti. Kulüp Başkanımız Haçım İzol ve Yönetim Kurulumuz tarafından karşılanan heyet; tesislerimizi gezerek futbolcularımıza önümüzdeki maçlarda başarı dileklerinde bulundu. TFF Başkanı Büyükekşi ve Valimiz Ayhan; ziyarette özellikle alt yapının önemine değindi.

Ziyaret kapsamında Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haşim İzol, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye Sarı yeşilli forma hediye etti. 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2023, 23:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195