Title of a News Article

Tottenham da Şanlıurfaspor'u beğendi

Tottenham da Şanlıurfaspor'u beğendi
banner206

Dünyaca ünlü İngiliz futbol kulübü Tottenham'ın Şanlıurfa ile ilgili paylaşımına cevap veren Şanlıurfaspor'un paylaşımı büyük beğeni topladı. 

İngiltere Premier Ligi'nde liderlik mücadelesi veren Tottenham'ın Şanlıurfaspor ile sosyal medyadaki ortak paylaşımları gündemde geniş yer buldu. Haftanın en önemli maçında Manchester United ile karşılaşacak olan Tottenham, karşılaşma öncesi dünyanın farklı ülke ve şehirlerinden bölgeler paylaşarak “Bugünden itibaren bizi nereden destekleyeceksiniz?” başlığı ile paylaşımda bulundu. 

Paylaşımda Şanlıurfa'ya da yer veren Tottenham'a cevap veren Şanlıurfaspor sosyal medyası ise İngilizce paylaşımında "Şanlıurfa'dan selamlar; bu toprakların insanları sadece bize aşık…" ifadelerini kullanınca sosyal medya kullanıcılarından beğeni aldı.

8 milyon takipçisi bulunan Tottenham resmi hesaplarından da beğeni alan Şanlıurfaspor paylaşımına çok sayıda İngiliz taraftar da destek verdi. 11 Nisan Stadyumu'ndan fotoğraf yayınlayan Şanlıurfaspor'un cevabı kısa sürede çok sayıda paylaşım aldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2022, 00:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195