Ankaragücü Başkanı Koca'nın hakem Meler'e attığı yumruk Alman basınında manşet oldu

Ankaragücü-Rizespor maçının bitiş düdüğünü çalmasının ardından, sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ile yanındakiler hakem Halil Umut Meler'e yumruk ve tekmeyle saldırdı.

Süper Lig'de Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler sahada saldırıya uğradı. Maçın son düdüğünün çalmasıyla birlikte sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Meler'e yumruk attı. 

Daha sonra Koca'nın yanındaki bazı kişiler de yere düşen Halil Umut Meler'in yüzüne ve vucudunun çeşitli yerlerine defalarca tekme attı. Olay spor severleri üzerken, hakemler TFF tarafından kınandı. Tüm Türkiyeyi ayagı kaldıran bu çirkin saldırı dünya kamoyununda da gündem olurken, Alman Bild Gazetesi: "Türkiye'de skandal!" cümlerleriyle manşet attı. 

Karaköprü Belediyespor kongresiyle ilgili flaş gelişme! Karaköprü Belediyespor kongresiyle ilgili flaş gelişme!

Sahadaki  çirikn görüntülere bir kınamada Cumhurbaşkanı Erdoğandan geldi. Erdogan şu sözlerler kınadı;

''Bu akşam oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor müsabakası sonrasında hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Spor, barış ve kardeşlik demektir. Spor şiddetle bağdaşmaz. Şiddetin Türk sporunun içinde barınmasına asla izin vermeyeceğiz.''