Title of a News Article

Urfa'da düzenlenen turnuvanın şampiyonu belli oldu

Urfa'da düzenlenen turnuvanın şampiyonu belli oldu
banner206

Geçtiğimiz ay başlayan Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Kupası Futbol Turnuvasının şampiyonu Siverek İlçe Tarım müdürlüğü oldu.

Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve TOÇ BİR SEN Şanlıurfa Şubesinin müştereken organize edip, tanışma ve kaynaşmanın yanında bedensel gelişimi hedeflediği, 24.02.2022 de başlayıp 28.03.2022de bitirmeyi plandığı Mehmet Akif İnan Kupası Futbol Turnuvası Siverek İlçe Tarım Müdürlüğünün Şampiyonluğu ile bugün itibari ile sona erdi. 

Konu ile ilgili açıklama yapan TOÇ BİR SEN Şanlıurfa Şube başkanı Salih ŞITIL; Turnuvaya renk katmasını sağlayan başta hizmet kolu kurumlarımızın amirlerine teşekkür eder, müsabakanın profesyonel ligdeki takımlara örnek teşkil olacak şekilde centilmenliği ön planda tutan bütün takımların oyuncularını kutluyoruz. Yine Turnuvanın güzel bir şekilde organizasyonun da büyük emek sarf eden Komisyon üyelerine, ayrıca tarafsız en az hata ile maçı yönetmek için ter döken hakemlerimize teşekkür ederiz. Ayrıca Turnuvaya katılımları ile bizleri onurlandıran Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sn. Dr. Murat Çakmaklı, Enstitü Müdürümüz Sn.Zeyni Aktaş, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcımız Sn.Halil Şıtıl, Müze Müdür Yardımcımız Sn.Muhittin Çiçek, Şube Müdürlerimiz Sn. Mehmet Kızıldemir, Sn.Fuat Taylan, Hilvan İlçe Müdürümüz Sn.Salih Karataş, Tarımspor Başkanı Sn.Nuri Pakır ile katkı katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

Turnuvayı 1.likle bitiren Siverek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile 2.likle bitiren Gıda Kontrol Laboratuvar İl Müdürlüğünü tebrik ederiz. İfadelerinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195