Title of a News Article

Urfa kökenli gurbetçiye Milli takım yolu göründü

Urfa kökenli gurbetçiye Milli takım yolu göründü
banner206

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Stefan Kuntz, Belçika'nın Union St. Gilloise takımında forma giyen Deniz Undav ile bir görüşme gerçekleştirdi. Attığı 20 golle takımını sırtlayan forvet oyuncusu, Türk Milli Takımı forması giymeye olumlu bakıyor.

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'na katılabilmek için Portekiz ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı'nda aranan forvet sonunda bulundu. Burak Yılmaz'ın 36 yaşında olması, uzun süredir eski formundan uzak olan Cenk Tosun'un yanı sıra isteneni bir türlü veremeyen Halil Dervişoğlu, Enes Ünal, Serdar Dursun gibi forvet alternatiflerinin ardından gözler Deniz Undav'a çevrildi.

DENİZ UNDAV'I GÖZÜNE KESTİRDİ

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Stefan Kuntz, Belçika'nın Union St. Gilloise takımında forma giyen ve bu sezon attığı 20 golle takımının lider olmasındaki en büyük pay sahiplerinden biri olan Deniz Undav'ı gözüne kestirdi.

Haber7.com'un haberine göre; 1996 Almanya doğumlu fakat Şanlıurfa kökenli olan Deniz Undav için Belçika'ya giden ve A Milli Takım için ikna görüşmeleri yapan Kuntz, genç golcüden olumlu bir geri dönüş aldı. Alman milli takımındaki kalabalık kadro içinde yer bulmakta güçlük çekeceğini düşünen ve milli arenada sahne almak isteyen 25 yaşındaki golcü, ana vatanı olan Türk milli takımında forma giymek için gerekli işlemlerin başlatılması yönünde menajeriyle irtibata geçti.

48 yıllık aranın ardından Belçika 1. Lig'e yükselen ve 27 haftanın sonunda 60 puanla ilk sırada bulunan Union St. Gilloise takımıyla bu sezon 27 maça çıkan Deniz Undav, bu maçlarda 20 gol atarken 10 asist yaptı. Toplamda 30 gole doğrudan katkı yapan Undav, bu sezonki performansıyla takımının başarısındaki en önemli isimlerin başında geliyor.

A Milli Takım'ın golcüsü bulundu! Stefan Kuntz, Deniz Undav ile görüştü

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton, 7 milyon Euro bonservis bedeli karşısında transfer ettiği Deniz Undav'la 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı. Oyuncu, sezon sonuna kadar Union St. Gilloise'de kiralık olarak forma giymeye devam edecek. haberler.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195