Title of a News Article

Urfa Süper Lig’de…

.

Urfa Süper Lig’de…
banner206

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanan Adana Toros BYZ Spor Kulübü, yeni sezonda Şanlıurfa’nın kulübü olan MSK Spor olarak ter dökecek.

 

UĞUR BUDAK

İş Adamı Ahmet Gökhan Gökmen’in kulüp başkanlığını yaptığı Memleket Spor Kulübü (MSK), Şanlıurfa’nın tanıtımı açısından büyük girişime imza attı. Voleybol ve basketbol branşlarında takımları bulunan MSK Urfa, yeni sezonda Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele edebilmek için

Adana Toros BYZ Spor Kulübü ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Böylece Adana Toros BYZ Kulübü, önümüzdeki sezondan itibaren MSK Urfa olarak faaliyet gösterecek. 12 Takımın mücadele ettiği 1. Lig’de; Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe de mücadele ediyor.

 

Gökmen: Hedefimiz Avrupa Kupaları

MSK Urfa Kulüp Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’yı ilk etapta voleybol branşında Süper Lig’de temsil etme adına böyle bir girişimde bulunduklarını belirterek, “Urfa’nın marka değerini arttırma yolunda önemli bir adım attık. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi büyük takımların bulunduğu marka değeri yüksek bir ligde mücadele edeceğiz. Bu yılki amacımız ilk 8’e girip Avrupa Kupalarında Şanlıurfa’yı temsil etmektir. Transfer çalışmalarımıza önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağız. Ligler de eylül ayında başlayacak” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2016, 13:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet
Ahmet - 8 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun Urfamıza yakışır. Teşekkürler Gökhan Bey, başarılarınızın devamını dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner195