Title of a News Article

Urfalı Başkanın oğlu Dzeko'ya uğurlu geldi

Urfalı Başkanın oğlu Dzeko'ya uğurlu geldi
banner206

2023-2024 sezonu Trendyol Süper heyecanı bu hafta sonu başladı. Ailecek Fenerbahçeli olan Şanlıurfalı eski Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin küçük oğlu Mustafa Mahir dün akşam Ülker stadyumunda oynanan mücadelede sarı lacivertlilerin yeni yıldızı Edin Dzeko ile sahaya çıktı.

Yıllardır şampiyon olmayan Fenerbahçe bu sene hasrete son vermek istiyor.

Maça dakikalar kala sahaya çıkan futbolcularla birlikte birçok yöneticinin çocukları da sahaya indi. Takım oyuncuları ile birlikte istiklal marşı okuyan çocukların heyecanı bir hayli fazlaydı.

Eyyübiye Belediyesi kurucu eski Başkanı Mehmet Ekinci'nin küçük oğlu Mahir'de o çocuklar arasında yer aldı. Fenerbahçe formasıyla Edin Dzeko'nun elini tutarak sahaya inen Mahir, unutulmaz anlar yaşadı. 

İstiklal marşının okunmasının ardından trübine geçen Mahir, Babası Mehmet Ekinci ile birlikte 90 dakika boyunca maçı izledi.

Yaptığı flaş transferlerle sezona başlayan ve dün akşam sahasında Gaziantep FK'yı ağırlayan Fenerbahçe, Yıldız golcüsü Edin Dzeko'nun attığı 2 golle güldü. 

Maç sonrası Fenerbahçe'nin sahadan 2-1 galip ayrılmasına yorum yapan küçük Mahir ile babası arasında geçen diyalog güldürdü.

Başkan Ekinci, oğlu ile arasında konuşmayı şu sözlerle aktardı;

'Fenerbahçe-Gaziantep Maçı’nın seremonisine Mustafa Mahir’imiz Dzeko ile beraber çıktı. Bu arada mütevaziliğini! de elden bırakmıyor: “Elini tuttum diye goller atıyor” diyor' demesi yüzleri güldürdü.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2023, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195