Title of a News Article

Urfalı İş Adamı da kutlamalara katıldı

Urfalı İş Adamı da kutlamalara katıldı
banner206

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Şanlıurfalı İş Adamı Maruf Güneş, Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu zirvede tamamlayarak 23. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarına katıldı.

Galatasaray'ın Nef Stadı'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-0 yendiği maçın ardından düzenlenen şampiyonluk etkinliğinde taraftarlar elde edilen başarıyı kutlarken, sarı-kırmızılı takım da şampiyonluk kupasına kavuştu. Tribünleri tamamen dolduran Galatasaraylı taraftarlar, ışık gösterileri ve çeşitli şovlarla takımlarının başarısını kutladı.

Şampiyonluk kutlamalarına Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Şanlıurfalı İş Adamı Maruf Güneş de katıldı.

Fenerbahçe maçını locasından izleyen Güneş, daha sonra şampiyonluk kutlamalarını yönetim, teknik heyet ve futbolcularla yaşadı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’u tebrik eden Güneş, şampiyonluk kupasıyla da hatıra fotoğrafı çektirdi. Şampiyonluğu ailesiyle birlikte doyasıya yaşayan Güneş’in bir hayli mutlu olduğu görüldü. Güneş'in yanı sıra, Urfalı İş adamları İbrahim Hatipoğlu ve Nihat Kırmızı da şampiyonluk kutlamalarındaki heyecana ortak olan isimler oldu.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2023, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195