Title of a News Article

Urfalı judoculardan 1 altın 2 gümüş madalya...

Urfalı judoculardan 1 altın 2 gümüş madalya...
banner206

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığının organize ettiği ve Judo Federasyonu’nun katkıları ile düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası Final müsabakaları 56 ilden 400 sporcunun katılımı ile 5-6 Nisan tarihlerinde Nevşehir’de yapıldı. 

Müsabakalar da Şanlıurfa’yı temsil eden Judoculardan Süleyman Kolay tüm rakiplerini yenerek 34 kiloda Türkiye Şampiyonu olurken, Mehmet Yakup Yavuz 38 kiloda Türkiye ikincisi ve Nurullah Bulut 42 kiloda Türkiye ikincisi oldu. 

Müsabakalar sonunda bir açıklama yapan Türkiye Judo Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu; “ Şehrimize bir Türkiye Şampiyonluğu ve iki Türkiye ikinciliği madalyası ile döndüğümüz için mutlu ve gururluyuz. Şanlıurfa Judo ailesi olarak alt yapı çalışmalarına çok ciddi önem verdiğimizi bir kez daha ispatlamış olduk. Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Şanlıurfa Judo ailemize desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Kuş, Judo Federasyonu Başkanımız Sn. Sezer Huysuz, Judo Federasyonu Başkan Danışmanımız Sn. Ali İhsan Delioğlu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195