Title of a News Article

Urfalı sporcular 9 madalya ile döndüler

Urfalı sporcular 9 madalya ile döndüler
banner206

UNİCEF’in destekleriyle Kilis Belediyesinin düzenlemiş olduğu Yaz Spor Festivali Judo Müsabakaları 20 ilden 350 sporcunun katılımıyla 14-15-16 Temmuz tarihlerinde Kilis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor salonunda yapıldı. 

Müsabakalar da Şanlıurfa’yı temsil eden Judo İhtisas Kulübü sporcuları minikler, yıldızlar ve ümitler kategorilerinde 1 altın, 2 gümüş ve 6 bronz madalya kazanarak, toplamda 9 madalya ile şehire döndüler.  

Müsabakalar sonunda bir açıklama yapan Türkiye Judo Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu; "Mülteci çocuklarımız ile Ülkemiz çocuklarının bir araya geldiği organizasyona bizde 14 sporcumuz ile şehrimizi temsilen katıldık. Alt yapımızda yetişen çocuklarımız için oldukça faydalı bir organizasyondu. Toplamda 9 madalya ile şehrimize döndüğümüz için mutluyuz. Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyorum. Ayrıca Şanlıurfa’lı Judocularımızdan desteklerini esirgemeyen Judo Federasyonu Başkanımız Sn. Sezer Huysuz’a ve Judo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Ali İhsan Delioğlu’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142