Title of a News Article

Urfaspor'da şok gelişme! Kongre iptal ediliyor

Urfaspor'da şok gelişme! Kongre iptal ediliyor
banner206

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Şanlıurfaspor’un gerçekleştirmeyi planladığı kongrenin mücbir sebepten dolayı iptal edilmesi için Sarı-Yeşilli kulübe yazı gönderdi. Alınan karar taraftarları mutlu etti. Taraftarlar, Vali Ayhan'ın takıma sahip çıkacağını açıklamasından dolayı rahat nefes aldılar. 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor’da bir süre önce Kulüp Başkanı Emin Yetim, milletvekili aday adayı olabilmek için görevinden istifa etmişti. Yetim’ten boşalan koltuğa ise Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Canbeyli getirilmişti. Ancak Canbeyli’nin ani bir kararla görevinden istifa etmesinin ardından Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu olağanüstü kongre kararı aldı.

30 Nisan’da yapılması planlanan kongre için flaş bir gelişme yaşandı. Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün, Şanlıurfaspor’un gerçekleştirmeyi planladığı kongrenin mücbir sebepten dolayı iptal edilmesi için Sarı-Yeşilli kulübe yazı gönderdiği öğrenildi. Böylece Şanlıurfaspor Yönetiminin gönderilen bu yazının ardından olağanüstü kongreyi iptal etmesi bekleniyor.

VALİ AYHAN: URFASPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR

Bu arada Şanlıurfaspor’da alınan olağanüstü kongrenin ardından açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Şanlıurfaspor sahipsiz değildir. Şanlıurfa halkının emaneti adına gerekli adımlar atılacaktır” demişti.

Vali Ayhan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Başarı bir’den değil BİZ’den gelir.

Sezon başından bu güne BİZ diyerek kenetlenen, ‘O Sene Bu Sene’ diyerek şampiyonluk isteyen Şanlıurfaspor sahipsiz değildir.

Müsterih olunuz! dökülen her terin hakkı ve 3 milyon Şanlıurfa halkının emaneti adına gerekli adımlar atılacaktır.”

Bu arada Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ilçe belediye başkanları bir toplantı yaparak, Şanlıurfaspor’u şampiyonluğa götürebilmek adına yeni bir yönetimin oluşmasına katkı sunmaları bekleniyor.”

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2023, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195