Title of a News Article

Urfaspor derin bir oh çektirdi

Urfaspor derin bir oh çektirdi
banner206

Bitime 8 hafta kala şampiyonluk mücadelesi yolunda ciddi bir performans sarf eden Şanlıurfaspor, bugün kendi sahasında ağırladığı 32 Ispartaspor'u 2-1 yenerek taraftarına adeta derin bir oh çektirdi.

11 Nisan stadında oynanan mücadeleyi yaklaşık 10 bin Urfasporlu taraftar izledi.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grupta 31. Hafta mücadaleleri bugün başladı. Temsilcimiz Şanlıurfaspor, bitime 8 hafta kala galibiyet parolasıyla çıktığı sahadan galip ayrılan taraf oldu. 

Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi takım Şanlıurfaspor henüz 1. Dakika da bulduğu golle öne geçti. Bünyamin Balat, attığı golle takımına üstünlüğü getirdi. 35. Dakikada ise Ispartasporlu Erkan Süer attığı golle skoru eşitledi. İlk yarı sonucu 1-1 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya yine ev sahibi takım Şanlıurfaspor hızlı başladı ve 46. Dakikada Semih Karadeniz sarı yeşilli ekibi 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Mücadelenin 69. Dakikasında ise Urfasporlu Feyyaz Belen ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyundan atıldı. 

Mücadelenin kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı ve Şanlıurfaspor sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet daha elde eden sarı yeşilli takım, maç fazlasıyla 59 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

 Şanlıurfaspor 5'te 5 yaparak galibiyet serisini sürdürdü.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2023, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195