Title of a News Article

Urfaspor galibiyete hasret kaldı

Urfaspor galibiyete hasret kaldı
banner206

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Şanlıurfaspor, son 5 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla bu hedefinden şimdilik uzaklaştı.

 TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor, ligde son 6 maçtır galip gelemiyor. En son ligin 12. Haftasında 24Erzincanspor’u sahasında 2-1 yenen Sarı-Yeşilli ekip, o günden sonra 3 puan yüzü göremedi. Ligin 13’üncü haftasında Tarsus İdman Yurdu’na 1-0 yenildikten sonra Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile yollarını ayıran Şanlıurfaspor Yönetimi, bu görevi Ali Tandoğan’a teslim etmişti. Tandoğan ile 4 maça çıkan Sarı-Yeşilli ekip, bu maçlardan galibiyetle ayrılamadı. Sarı-Yeşilli ekip, Tandoğan döneminde Isparta 32 Spor’a 2-0 kaybederken, daha sonra karşılaştığı Akhisarspor’la 2-2, Pendikspor ve Uşakspor’la da golsüz berabere kaldı.

PUAN FARKI 14

Son 5 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluk hedefinden uzaklaşan Şanlıurfaspor, 22 puanla 6. Sırada yer alıyor. Lider Pendikspor ile arasında 14 puan farkı bulunan Sarı-Yeşilli ekip, ligin ilk yarısında kalan son 2 maçı kazanıp çıkışa geçmeyi hedefliyor. Sarı-Yeşilli ekip, bu hafta sonu sahasında Kırşehir Belediyespor ile ilk yarının son haftasında ise deplasmanda Nazilli Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.

HABER:UĞUR BUDAK

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195