Title of a News Article

Urfaspor Konya'da hazırlıklarını sürdürüyor

Urfaspor Konya'da hazırlıklarını sürdürüyor
banner206

Play-Off final karşılaşması için dün öğlen saatlerinde Konya'ya giden Şanlıurfaspor, kısa bir dinlenmenin ardından çıktığı antrenmanla hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti. 

Bucaspor ile Konya'da final maçı oynayacak sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor, bugün hava yolu ile gittiği Ankara'dan kara yolu ile Konya'ya vardı. Kısa bir dinlenmenin ardından antrenmana geçen Şanlıurfaspor, Konyaspor Kayacık Tesislerine geçerek hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti. Geçtiğimiz haftalarda dizinden ameliyat olan Bünyamin Balat'ın dışında herhangi bir eksikliğin olmadığı takımın antrenmanı yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Teknik Direktör Zafer Turan ve yardımcılarının tüm futbolcularla birebir ilgilendiği antrenmanda performans da yüksek tutuldu. Yarın da hazırlıklarını sürdürecek Şanlıurfaspor'un maçı ise 15 Haziran Perşembe günü saat 19.00'da oynanacak.

TARAFTARA ÇAĞRI
Öte yandan Şanlıurfaspor Kulübü, Konya'daki maça gelecek taraftarlar için çağrıda bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada "15 Haziran Perşembe günü Konya'da oynanacak Şanlıurfaspor - Bucaspor final maçımız için aynı gün saat 01.00'de (Çarşamba Gecesi) Büyükşehir ve İlçe Belediyelerimizin koordinesinde; Büyükşehir Belediyemizin yanındaki Göbeklitepe İş Merkezi önünden saat 01.00'de otobüsler hareket edecektir. Gidiş-Dönüş Ücretsiz sağlanacak ulaşım imkanından tüm taraftarımız yararlanabilir. İsim yazdırmaya gerek yoktur. İletişim: 0530 350 03 63 (Ali Çiçek). Kafile eşliğinde Konya'ya  gelecek taraftarımızın maç biletleri Şanlıurfa Valiliğimizce karşılanacaktır" ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195